Liderul PD, Emil Boc, a anuntat, ieri, dupa sedinta Biroului permanent al formatiunii, ca senatorul Marius Marinescu a fost exclus din partid, in urma unei decizii luate in unanimitate.
Marius Marinescu a devenit in ultimul timp un critic al PD - a lansat legi pe care le-a initiat alaturi de lideri ai PSD, Ion Iliescu si Nicolae Vacaroiu. In ultimul timp a avut o altercatie cu presedintele executiv al PD, Adriean Videanu, caruia i-a cerut demisia pentru ca l-ar fi injurat de mama, informeaza NewsIn.

Aceasta nu ar fi prima neintelegere intre Mrainescu si membrii PD, pentru ca, dupa cum au scris intr-o ancheta din data de 13 mai 2007, ziaristii de la Jurnalul National, au descoperit ca senatorul si-a dat demisia din partid, in 2003, pentru ca mai apoi sa fie regasit pe listele Aliantei D.A. Ziaristii au mai notat de asemenea, ca Marinescu ar fi sponsorizat campania electorala a presedintelui Basescu, fapt ce i-a facilitat revenirea in randurile democratilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.