"Suntem convinsi ca urmariti cu interes evenimentele care se produc pe scena politica romaneasca. Suntem convinsi ca atacurile adversarilor politici asupra Partidului Social Democrat si asupra dumneavoastra sunt de natura sa va intristeze. Suntem convinsi ca spiritul dumneavoastra de actiune si energia dovedita in numeroase ocazii sunt gata sa se exprime iar in favoarea PSD. Suntem convinsi ca nu v-ati spus ultimul cuvant pe scena politica romaneasca", se arata in scrisoarea deschisa.

Semnatarii considera ca experienta pe care Adrian Nastase a acumulat-o in diplomatie, in Parlamentul Romaniei si in 17 ani de democratie in Romania poate face diferenta intre PSD si celelalte formatiuni politice din Romania, in beneficiul PSD.

Ei sunt convinsi ca Romania are nevoie de un PSD puternic - un partid care sa lucreze pentru cetateni, precum si de implicarea activa a lui Adrian Nastase in viata politica. "Domnule Adrian Nastase, avem nevoie de dumneavoastra in prima linie a disputelor politice, alaturi de personalitatile marcante ale PSD!", conchid semnatarii apelului.