Constantinescu: Basescu este o paiata in mana serviciilor secrete La sapte ani dupa ce s-a declarat “invins de Securitate”, fostul presedinte Emil Constantinescu iese la rampa cu un nou atac dur la adresa oamenilor din serviciile secrete, care il “manipuleaza” pe Traian Basescu, in scopul pastrarii controlului asupra resurselor economice.

Fostul presedinte Emil Constantinescu a declarat, intr-un interviu pentru Mediafax, ca actualul sef al statului, Traian Basescu, incearca sa copieze modelul autoritar din Rusia, fiind controlat de serviciile secrete. “Imaginea de forta a presedintelui Basescu este un bluff. Presedintele Basescu este o simpla paiata in mana serviciilor secrete si a fost ales pentru ca poate sa fie total manipulat. Aici apare deosebirea dintre modelul rusesc si cel romanesc, diferenta dintre original si caricatura, caricatura derizorie”, spune Constantinescu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.