Vicepresedintele PNL Eugen Nicolaescu a negat, ieri, posibilitatea unor negocieri intre liberali si social- democrati, inaintea Comitetului Executiv National al PSD, in care urmeaza sa se ia o hotarare in privinta depunerii motiunii de cenzura.
”Nu am auzit de o asemenea negociere si nu cred ca este posibila. Noi avem o hotarare foarte clara, sa nu discutam niciun fel de problema de sustinere guvernamentala sau de modificare de program cu alt partid politic in afara de noi insine si evident de UDMR, cu care suntem la guvernare”, a afirmat Nicolaescu. Acesta a spus ca, din punctul sau de vedere, este exclusa o asemenea negociere: “Este o hotarare a Delegatiei Permanente a PNL, pe care nici eu si niciun alt coleg nu poate sa o incalce”. Nicolaescu a adaugat ca, personal, este de parere ca motiunea de cenzura nu ar trebui sa fie depusa. ”Sper sa fie intelepciunea necesara la PSD, ca sa nu fie depusa”, a spus Nicolaescu.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.