Adrian Nastase iese la atac pentru prima oara de cind a predat sefia PSD si propune o conducere colectiva pentru partidul sau.
Adrian Nastase, fost presedinte al PSD, pune sub semnul intrebarii capacitatea de a conduce a actualei echipe de lideri ai partidului. El invoca necesitatea convocarii unui for inalt de conducere al PSD, care sa decida cine merita sa conduca partidul si cine nu. Nastase vorbeste despre „o structura de reprezentanti nationali“ care sa fie convocata in acest sens. Cu alte cuvinte, Nastase se refera la un Congres extraordinar, singura modalitate prin care ar putea fi schimbata conducerea PSD. „Daca avem nevoie de regasirea limbajului comun, de toate energiile, ne putem gindi - de ce nu - inclusiv la o conducere cu adevarat colectiva, care sa nu fie prezidata de o singura persoana, ci de un grup de lideri reprezentativi pentru partid“, a declarat Adrian Nastase intr-un interviu acordat Rompres si postat pe site-ul personal www.adriannastase.ro. Intrebat unde s-ar afla Geoana in formula sugerata de el, Nastase a replicat: „In interiorul sau in afara echipei de conducere“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.