Episcopul reformat acuza Uniunea ca prin includerea pastorului reformat Sogor Csaba pe lista pentru europarlamentare vrea sa scindeze Biserica reformata.
Dupa ce saptamina trecuta negocierile pentru o lista comuna a maghiarilor pentru Parlamentul European au esuat, ieri, intre pastorul Tokes Laszlo si UDMR s-a declansat razboiul.

Tonul l-a dat Tokes, infuriat de introducerea senatorului Sogor Csaba, preot reformat in Eparhia de pe linga Piatra Craiului, pe lista eurocandidatilor UDMR. „Este o perversitate politica din partea Uniunii si spune multe despre nivelul lor moral. Sogor e doar o unealta folosita impotriva mea si e menit sa provoace o scindare in sinul Bisericii reformate“, a acuzat Tokes intr-o conferinta de presa sustinuta la Oradea. Nu a ezitat nici sa caracterizeze dur conducerea Uniunii despre care spune ca este formata din „duplicitari, parsivi si oameni de rea-credinta“.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.