Fiica cea mica a sefului statului, Elena Basescu este pana in prezent unicul candidat pentru functia de secretar general al Organizatiei de Tineret a PD (OTPD), au declarat pentru Mediafax, surse din partid.

Biroul Permanent National al PD a avizat, ieri, candidaturile pentru functiile de presedinte si presedinte executiv al OTPD.

Consiliul National de Coordonare al OTPD, care va avea loc in 30 septembrie, va desemna vicepresedintii, secretarii executivi si secretarul general al organizatiei. Termenul limita de depunere a candidaturilor este 16 septembrie.

In 29 septembrie, la Conventia Nationala a OTPD, vor fi alesi presedintele, presedintele executiv si presedintele Comisiei de disciplina.Fiica cea mica a sefului statului a anuntat, la sfarsitul lunii august, la scoala de vara a femeilor PD, de la Costinesti, ca va candida pentru o functie la urmatoarele alegeri din Organizatia de Tineret a Partidului Democrat, dar nu a vrut sa dezvaluie pentru ce functie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.