Presedintele Basescu este in continuare cel mai popular politician, acesta este apreciat de 54% dintre romani. In topul popularitatii este urmat de Theodor Stolojan cu 33%, iar Gigi Becali vine puternic din urma cu 32%, arata rezultatele unui sondaj INSOMAR.

Liderul opozitiei, Mircea Geoana, se bucura de increderea a 22% dintre romani, situandu-se pe locul cinci, dupa Emil Boc, seful democratilor. Cu exceptia lui Traian Basescu, care a stationat, aproape toti politicienii au crescut cateva procente, din iunie pana in septembrie: Becali cu cinci procente, Stolojan si Geoana cu sase.

Doar 22% dintre romani au incredere in premierul Tariceanu, insa acesta a castigat sapte procente in ultimele trei luni, informeaza NewsIn.

Sondajul a mai relevat faptul ca nici Corneliu Vadim Tudor, liderul PRM, nici fostul premier, Adrian Nastase nu se bucura de foarte multa incredere, acelasi lucru aplicandu-i-se si liderului PC, Dan Voiculescu.

Sondajul INSOMAR a fost efectuat in perioada 29 august-4 septembrie 2007, pe un esantion de 1197 de persoane cu o marja de eroare de 2,8%.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.