Mircea Geoana ii acuza pe Iliescu, Nastase, Ponta, Mitrea de "sabotaj" si anunta ca "PSD se va scutura de balastul care nu-i face cinste".
Intr-un interviu acordat agentiei Rompres, Mircea Geoana ii acuza de "sabotaj" pe colegii sai de partid care, in cadrul sedintei de marti a grupurilor parlamentare ale PSD, s-au opus depunerii motiunii de cenzura, si pe cei care au cerut ca, in cazul in care motiunea esueaza, el sa-si dea demisia. "Cei care propun analize ar trebui sa se uite in oglinda.

Daca este sa vorbim de analize, atunci vom analiza si cine sunt principalii generatori ai imaginii noastre negative. Vom analiza si cine sunt oamenii compromisi, cu imagine de corupti, care nu mai au ce sa caute in prim-planul politicii. Mai sunt unii, voci izolate, care au adus imense deservicii de imagine PSD si care acum trag din toate partile in partid, gauresc barca doar pentru a-si indeplini un interes personal: acela de a-i bloca lansarea si de a se salva pe ei insisi din mal", a spus presedintele PSD, referindu-se la Ion Iliescu, Adrian Nastase, Miron Mitrea si Victor Ponta, acestia fiind cei mai vocali opozanti ai sai in ultima perioada.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.