Partidul Romania Mare continua discutiile cu liderii partidelor politice privind formarea unui alt guvern, chiar daca pana acum nu i s-a oferit niciun post intr-o astfel de structura, a declarat presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, intr-o conferinta de presa.

”Nu ne cerem la guvernare, dar avem 45 de voturi valoroase”, a spus Corneliu Vadim Tudor, precizand ca oricare dintre partidele parlamentare poate fi partenerul de dialog al PRM, inclusiv Partidul Democrat. ”Cu totii colaboram, chiar si cu PD, dar stau si ei in cumpana, pentru ca nu stiu cum evolueaza situatia”, a afirmat liderul PRM. Corneliu Vadim Tudor a reluat ideea formarii unui guvern de uniune nationala, in conditiile in care, a sustinut el, ”Mircea Geoana executa orbeste ordinele stapanilor sai americani”, iar ”PNL nu are suficienti oameni care sa conduca sectoare si institutii majore”. ”Le-am spus distinsilor mei interlocutori ca, daca au ei o alta solutie decat un guvern de larga reprezentare democratica, atunci sa o spuna public si sa o si transpuna in viata”, a declarat presedintele PRM.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.