Demisia liderului conservator, Dan Voiculescu, din functia de senator este un lucru bun pentru Parlament si pentru camera legislativului din care a facut parte, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, deputatul Raluca Turcan, vicepresedinte al Partidului Liberal Democrat (PLD).

”E un lucru bun, pentru ca nu a activat foarte mult in calitate de senator. Dan Voiculescu s-a afirmat prin alte calitati”, a afirmat Raluca Turcan.Vicepresedintele liberal democrat si-a exprimat, totodata, “speranta” ca aceasta demisie sa nu aiba nicio legatura cu apropierea verdictului instantei privind contestatia facuta in legatura cu decizia Consiliului National de Studiere a Arhivelor Securitatii (CNSAS) de colaborare cu fosta securitate. Presedintele PC si-a anuntat, ieri, intr-o conferinta de presa, demisia din functia de senator, urmand ca aceasta sa fie prezentata, luni, plenului Senatului.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.