Presedintele Consiliului Reprezentantilor Nationali al Partidului Liberal Democrat, Valeriu Stoica, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca parlamentarii PLD vor vota cu vot deschis motiunea de cenzura, daca PSD se va decide sa o depuna.
“Parlamentarii Partidului Liberal Democrat au decis ca votul nostru, la o eventuala motiune de cenzura a PSD, sa se faca deschis, cu bilele la vedere. Speram ca si parlamentarii PD vor face la fel si chiar si cei ai PSD. Numai asa se va sti exact cine doreste ca acest Guvern, care ne face de ras, sa fie schimbat, si cine comploteaza cu el”, a afirmat Stoica. Intrebat de jurnalisti daca PLD ar accepta sa faca parte dintr-un guvern de stanga, Valeriu Stoica a raspuns ca un astfel de scenariu “nu este de conceput”. “PLD nu va participa la guvernare intr-o formula de stanga, iar cand spun stanga, nu ma refer numai la PSD, ci si la PNL. Singura formula in care PLD ar putea participa la guvernare este o formula de dreapta, iar singurele partide de dreapta din Romania sunt PD si PLD”, a mai precizat Valeriu Stoica.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.