PD si PLD vor colabora pentru alegerile europarlamentare, dar vor candida pe liste separate. De asemenea, ambele partide vor vota motiunea de cenzura a PSD.
Liderii PD si PLD s-au reunit, ieri dimineata, la sediul democratilor din Aleea Modrogan, in cadrul intalnirii stabilindu-se ca cele doua formatiuni sa sustina motiunea de cenzura anuntata de PSD si sa colaboreze pentru pregatirea alegerilor europene din 25 noiembrie. Presedintele PLD, Theodor Stolojan, a declarat: "Categoric vom vota pentru motiune, pentru ca acest Guvern, politic, nu are sustinere decat pe compromisuri netransparente, intelegeri punctuale, si profesional se vede deja ca este slab", a precizat Stolojan.

El a mai spus ca cele doua partide asteapta depunerea motiunii de cenzura, dar in cazul in care social-democratii se razgandesc, aceasta formatiune risca sa isi piarda si putina credibilitate pe care o mai are. "Deocamdata, sa vedem motiunea depusa. PSD-ul, daca nu o depune, pierde total si credibilitatea pe care o mai are", a declarat presedintele PLD. La randul sau, secretarul general al PD, Vasile Blaga, a anuntat ca democratii si liberal-democratii au convenit sa aiba "o abordare cat mai apropiata" a prioritatilor legislative.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.