Liderul PSD, Mircea Geoana, a afirmat ca social-democratii au obligatia de a-i respecta pe fostii lideri, Ion Iliescu si Adrian Nastase, dar viata merge inainte si fiecare partid isi gaseste o alta garnitura cu care continua.
Geoana a infirmat, astfel, temerile unor membri ai partidului, care aveau informatii ca se pregateste reactivarea la conducerea partidului a celor doi fosti lideri PSD. „Iliescu a inteles ca partidul este mai important decat orgoliul sau si iata, este presedinte onorific al PSD. La fel se va intampla si cu Adrian Nastase, care, daca va demonstra cu probe ca acuzatiile penale care i se aduc sunt nereale, si aici partidul trebuie sa fie alaturi de el, va descoperi ca cel mai bun lucru este sa fii solidar cu interesele partidului”, a apreciat Mircea Geoana. Liderul PSD doreste ca toti social-democratii sa il respecte pe Ion Iliescu, ca fondator al partidului si fost presedinte al Romaniei, dar si pe Adrian Nastase, fost premier si presedinte al partidului. Pentru a pune capat speculatiilor, Geoana a spus ca toti cei 147 parlamentari ai PSD sustin si vor vota, in Parlament, motiunea de cenzura impotriva guvernului, avand convingerea ca si alte partide vor proceda la fel. “Cand am votat Guvernul Tariceanu 2, am spus ca este unul provizoriu, care trebuie sa raspunda asteptarilor populatiei.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.