Presedintele Traian Basescu denunta relatiile subterane dintre PNL si PSD si afirma ca motiunea de cenzura este un santaj.
La scoala de vara a femeilor democrate, de la Costinesti, Traian Basescu a criticat, ieri, relatiile strinse dintre PNL si PSD, subliind ca desi acestea relatii sint negate de ambele partide, conlucrarea dintre ele dovedeste contrariul. Conform opiniei sefului statului, trei sint exemplele de intelegere subterana dintre PNL si PSD: actiunea comuna pentru suspendarea din functie a presedintelui, votata in luna aprilie, aminarea alegerilor pentru Parlamentul European, precum si eliminarea PD de la guvernare. De accea, Basescu nu crede in motiunea de cenzura a PSD.

In opinia sa, motiunea de cenzura a PSD reprezinta o forma de santaj. Presedintele este de parere ca santajul va continua pina in momentul in care ultimul parlamentar va vota motiunea. “Ramin la parerea ca este un santaj ce poate fi dus pina la momentul citirii ultimului parlamentar de pe lista in Parlament. Cind mai sunt de citit zece inca se poate negocia - acestia zece voteaza altfel. Stim, cunoastem marfa” a insistat presedintele asupra subiectului.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.