Vasile Blaga le-a vorbit femeilor din partid despre legalizarea prostitutiei. Secretarul general al PD considera ca acest lucru ar fi normal si necesar in Romania, mai ales ca legislatia este extrem de dura in aceste cazuri.

Doamnele democrate nu au parut deloc deranjate de acest subiect. Ba, mai mult, ele spun ca problema ar trebui discutata si cu Biserica Ortodoxa.

Secretarul general al Partidului Democrat le-a tinut doamnelor din partid o pledoarie despre necesitatea legalizarii prostitutiei. "Din moment ce prostitutia nu mai e infractiune, iar femeile n-au niciun loc de munca, le dau 10 mii de amenzi si nu plateste niciuna, n-am pe ce sa-i pun oprire. Este incredibil, avem cea mai dura legislatie in domeniul femeilor care practica prostitutia dar suntem foarte blanzi cu beneficiarii, cu pestii", a declarat Vasile Blaga.

Democratele s-au declarat, in cea mai mare parte, de acord cu propunerea lui Vasile Blaga. Femeile din PD cred ca ar fi bine ca aceasta problema sa fie discutata si cu reprezentantii Bisericii Ortodoxe.

Democratii s-au reunit la Costinesti pentru a discuta despre rolul femeii intr-o Europa in schimbare. Scoala de vara a PD va dura o saptamana si la ea participa toti liderii partidului.


Despre autor:

Realitatea

Sursa: Realitatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.