Vicepresedintele PNL Varujan Vosganian a declarat la scoala politica 'I.C. Bratianu', ca liberalii nu au inceput sa-si impacheteze hartiile si sa se gandeasca la trecerea in opozitie, adaugand ca vor face acest lucru daca ar trece o motiune de cenzura.
'Nici gand ca liderii PNL cauta acum solutii de iesire, de reorganizare, in conditii de opozitie a partidului. Ca noi am spus ca nu privim ca o fatalitate o posibila motiune de cenzura e cu totul altceva, pentru ca face parte din practica politica. (...) E posibil a parlamentarii PSD sa aiba diferite pozitii, dar un singur lucru e cert: noi nu minimalizam ponderea PSD in Parlament si privim cu responsabilitate confruntarea pe parcursul unei motiuni de cenzura', a sustinut Varujan Vosganian.

El a spus ca PNL nu se gandeste inca la trecerea in opozitie pe motiv ca, la ora actuala, nu exista nicio motiune de cenzura.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.