Euroalegeri - Liberalii amana anuntarea listei pana dupa 15 septembrie
Mihai Razvan Ungureanu si-a anuntat colegii ca are probleme personale, iar liberalii se tem sa nu se retraga de pe lista pentru europarlamentare. Ramanand decoperit, PNL si-ar putea promova cativa ministri daca trece motiunea PSD. in aceste conditii, lista liberalilor ar putea fi cunoscuta abia dupa 15 septembrie.

Liderii PNL sunt cu inima stransa ca si-ar putea pierde liderul echipei de candidati pentru Parlamentul European. Fostul ministru de Externe Mihai Razvan Ungureanu si-a avertizat colegii ca are probleme personale legate de baietelul sau in varsta de cateva luni, iar liberalii se tem deja ca Ungureanu ar putea renunta la campania electorala din acest motiv. Fostul ministru de Externe, acum reprezentant al Romaniei la SECI (Initiativa de Cooperare in Sud-Estul Europei), si-a amanat revenirea in tara de la Viena pana dupa 5 septembrie, desi ar fi trebuit sa participe la sedinta Delegatiei Permanente a partidului, care va avea loc la sfarsitul saptamanii viitoare.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.