Nucleul electoratului PSD prefera o colaborare cu PNL, fie guvernamentala, fie doar parlamentara si este impotriva anticipatelor.

Aceasta este una dintre concluziile unei cercetari sociologice efectuate de firma de consultanta Penn, Schoen&Berland (PSB).

Cealalta concluzie este ca, pentru viitor, PSD ar trebui sa se gandeasca si la o apropiere de PD si Traian Basescu pentru a castiga pe votantii care nu sunt decisi, dar care, la un moment dat, au votat si ar putea vota cu PSD. Studiul intern facut de PSB a fost prezentat in urma cu o saptamana conducerii PSD, la reuniunea de la Bran.

In urma acestui sondaj, liderii PSD au decis sa initieze o motiune de cenzura. Cercetarea arata insa ca electoratul PSD nu sustine o astfel de actiune daca ea va duce la alegeri anticipate, ci doar daca va duce la o mai stransa colaborare cu PNL.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.