Candidatul PSD le-a spus muncitorilor ca Nastase si ceilalti colegi sunt corupti, dar au dat vina pe el

Candidatul PSD la functia de primar general, Daniel Marian Vanghelie, s-a intalnit, ieri, cu muncitorii de la mai multe intreprinderi din sectorul 4, insotit de Vasile Mihalache, presedinte al organizatiei PSD si fost primar de sector. Inca de la inceput, Vanghelie a trecut de la limbajul oficial la unul foarte apropiat. Desi purta un costum scump si era insotit de un grup "cu toale misto", coborat din "masini beton", actualul primar al sectorului 5 s-a apropiat de zecile de muncitori curiosi adunati sa vada "ce mai minte si asta".

"Sunt un om care deranjez, ca sunt mai intepat, l-am deranjat si pe Adrian Nastase, care a pornit o campanie impotriva mea. Dar ei erau corupti si gasisera sa arunce pe Vanghelie...", le-a spus candidatul. "Doi la suta din tot bugetul nu e o suma mare, ca sa rezolvi problemele sociale. Eu am facut asta la sector si au sarit unii ca ii ajut pe tigani. Tiganii nu trebuie lasati fara sprijin de la stat, ca, daca nu-i ajuti, ajung sa-ti dea in cap seara... Faptul ca avem o lege mi-a permis sa rezolv, la sase luni, o suta de cazuri sociale. Pentru mine, nu-i o problema ca, o data la trei-patru luni, sa ne intalnim si sa va aflu problemele, sa le cer directorilor mei sa le rezolve si, dupa aia, sa verific daca asa au facut. Viata a demonstrat ca stilul acesta da rezultate", a mai spus primarul.

Oamenii i s-au plans candidatului de serviciile proaste ale firmelor de salubrizare. El le-a explicat muncitorilor ca Bucurestiul cheltuieste pe salubrizare circa 60 de milioane de dolari pe an. "Aici nu trebuie decat sa fii al dracu si sa stii ce sa le ceri. Sectoarele 5 si 4 au fost cele mai sacrificate si pe vremea lui Ceausescu, si acum. Asa se intampla si cu apa, si cu RATB si cu alte servicii. Eu o sa fac un referendum si o sa va intreb inainte sa fac ceva, cum ar fi Pasajul de la Basarab, dar mai intai o sa va informez ce inseamna el, cat rezolva din problema traficului si ce inseamna sa faci 2.000 de strazi cu apa, canal, gaze si asfalt, care costa cam la fel", a adaugat Vanghelie. In finalul discutiilor, Vanghelie a tras concluzia: "In Romania, daca n-ai un dram de putere si putina bagabonteala, nu rezolvi nimic!"


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.