Presedintele organizatiei Bucuresti a PSD, Marian Vanghelie, l-a rugat pe Vasile Dancu sa revina in functia de vicepresedinte al partidului, sustinand ca, atunci cand i-a cerut demisia din functie, nu a avut “o atitudine benefica pentru partid”.
El a mai declarat ca nu il sustine pe Mircea Geoana pentru functia de premier numai pentru a ocupa el functia de vicepresedinte, ramasa libera dupa plecarea lui Vasile Dancu. “Sunt jocuri de culise pe care le mai fac unii colegi de-ai mei, dar va spun ca PSD Bucuresti va propune ca Vasile Dancu sa revina in functie. Eu nu doresc sa ocup functia de vicepresedinte, pentru ca am functia mea de presedinte PSD Bucuresti - una destul de importanta. Ma multumesc cu atat”, a precizat Vanghelie. In opinia sa, unele discutii care au loc in interiorul PSD “ar putea avea un efect negativ privind campaniile electorale care se vor duce impotriva adversarilor politici”. “Organizatia PSD Bucuresti il roaga pe Vasile Dancu sa revina, pentru ca avem o batalie si o campanie de castigat. A fost o atitudine la vremea respectiva, ca atare il rugam pe domnul Vasile Dancu sa revina, pentru ca avem nevoie de pregatirea lui profesionala”, a afirmat liderul PSD Bucuresti. El considera ca PSD va castiga “toate alegerile, in frunte cu Mircea Geoana”.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.