PIN a acuzat ieri Guvernul ca incalca legea privind organizarea si desfasurarea alegerilor europarlamentare, aratand ca procesul electoral poate fi atacat in justitie, iar Executivul risca o sanctiune din partea UE.
Vicepresedintele formatiunii, Lavinia Sandru, a sustinut ca, prin demersuri ilegale, Guvernul incearca blocarea intrarii in cursa electorala a PIN, formatiune care depaseste pragul electoral de 5%, potrivit unui sondaj recent comandat de PNL. Sandru a adaugat ca, potrivit acestui sondaj, o parte a electoratului care a votat cu liberalii in 2004, migreaza acum spre PIN, partid care a ramas consecvent promisiunilor facute. Deputatul a mai precizat ca datele cercetarii interne a PNL au fost confirmate de liberalul Relu Fenechiu, acesta declarand, intr-o emisiune la Realitatea TV: "Nu pot decat sa felicit PIN si pe Lavinia Sandru". Liderul PIN a acuzat Executivul ca a incalcat legea 33/2007 in patru puncte.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.