PSD incepe sa piarda teren cu amenintarile legate de motiunea de cenzura. Dupa ce in urma cu o saptamana PRM anunta ca va vota pentru demiterea Guvernului Tariceanu, ieri C.V. Tudor s-a razgandit. Anterior, se razgandise si PC.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa la Baia Mare, ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului va fi introdusa chiar la inceputul sesiunii parlamentare, pentru ca partidul sa aiba timp sa intocmeasca proiectul de buget pe anul 2008. "Am dorit sa avem timp dupa caderea Guvernului sa facem un buget coerent", si-a justificat graba Geoana. Potrivit liderului PSD, viitorul guvern trebuie sa vina cu un set de politici foarte clare. Geoana a mai adaugat ca Traian Basescu trebuie sa puna interesul general al tarii inaintea "intereselor inguste ale domniei sale si ale PD", referindu-se la declaratiile care vizau un posibil refuz al presedintelui de a-l numi pe postul de premier. "Fara PSD nu se poate face o majoritate. Daca presedintele va numi un premier de la PLD sau PD, toti la PSD vor veni pentru voturi.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.