Politicienii romani investesc in strainatate. Daca unii au decis sa investeasca in Europa, altii au hotarat sa-si cumpere proprietati in Statele Unite si nu oriunde, ci tocmai in desertul Nevada.
Radu Berceanu nu si-a aruncat pe geam agoniseala asa ca are acum un apartament de 62.000 de euro in statiunea Calla Millor, langa Palma de Mallorca. Tot in Europa i-a placut si lui Miron Mitrea de la PSD. Deputatul a cumparat o casa intr-o statiune montana din Austria pentru care a platit 450.000 de euro. Pentru asta a fost nevoie de un credit ipotecar. In cel mai vizitat oras de pe continentul european, la Paris deputatul PRM, Anca Petrescu si-a achizitionat doua apartamente. Pentru ele a platit 63.000 de euro.

Alesii nu au locuinte numai in Europa. 275.000 de dolari a dat Mihai Tanasescu, fostul ministul al Finantelor pe un apartament la Washington. Acum el este reprezentantul Romaniei la Banca Mondiala. Senatorul liberal Viorel Duca nu s-a multumit cu un apartament sau o casa. Dorinta sa a devenit realitate. Si-a luat un ranch de 2,5 hectare in Nevada. Si vicepresedintele PSD, Rodica Nassar, este norocoasa. Mai ales ca nu a dat nici un ban. A mostenit de la rudele sotului ei libanez un teren de 5.000 mp in Liban plus o casa de 600 mp.


Despre autor:

Antena 3

Sursa: Antena 3


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.