Vosganian spune ca pensiile nu se vor mari daca Tariceanu e dat jos. Analistii cred ca PNL recurge la santaj din disperare.

Liberalii incearca sa scape de motiunea de cenzura folosind arma PSD: pensionarii. In vreme ce premierul Tariceanu a intrat in silenzio stampa, ministrul Varujan Vosganian iese la contraatac sustinand ca pensiile nu vor mai fi majorate daca motiunea de cenzura a social-democratilor e adoptata si guvernul cade.

Argumentul liderului PNL este ca inlaturarea executivului va duce la imposibilitatea adoptarii bugetului pentru 2008 pana la sfarsitul acestui an, ceea ce inseamna ca o crestere a pensiilor de la 1 ianuarie nu va mai putea fi pusa in practica.

Tariceanu tace

Luati prin surprindere de decizia social-democratilor de a depune motiune de cenzura si neprimind vreun semnal de pace de la acestia, liberalii au incropit in graba o strategie de contaatac. Potrivit unor surse din partid, aceasta vizeaza concentrarea pe „problemele populatiei” si transmiterea unei imagini de siguranta.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.