La numai cateva ore dupa anuntarea depunerii motiunii de cenzura, pe aceeasi terasa de la Bran liderii PSD se intrebau: "Ce ne facem daca Tariceanu pica?".
Marti seara, adunarea pesedista de la pensiunea baronului de Brasov Constantin Nita a balansat intre veselie si neliniste. O parte a sefilor PSD s-au dus la culcare dupa-amiaza, cel mai obosit fiind Viorel Hrebenciuc, care statuse treaz pana la 4 dimineata, o parte a inceput sa-si calculeze sansele de a obtine un minister in viitorul guvern PSD, iar presedinteleGeoana a plecat sa se plimbe pe jos prin statiune. Cei mai veseli erau, evident, liderii Grupului de la Cluj, contabilizand o mare victorie prin determinarea sefului lor de a anunta motiunea de cenzura. Insa tot ei au recunoscut, la fel de veseli, ca nu si-au calculat pasii pe termen mediu si ca nu stiu ce sa faca de acum inainte. Victor Ponta a dat glas nelinistii social-democratilor intreband amuzat: "Dar daca motiunea noastra e votata si Tariceanu pica? Noi ce facem dupa aia?". Hrebenciuc i-a raspuns ironic: "Pai vezi, ma, Victore, ca ati ajuns la vorba mea?".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.