Liderii social-democrati au discutat la Bran despre situatia senatorului PSD, Vasile Dancu, care a demisionat din functia de vicepresedintre al partidului in urma unor divergente cu liderii de la centru.
Potrivit unor surse din PSD, conducerea partidului i-ar putea cere fostului vicepresedinte sa renunte la recenta sa decizie de a se retrage din functie. Dancu a demisionat, pe 16 iulie din functia de vicepresedinte pentru analiza politica si comunicare al PSD. in documentul inaintat presedintelui PSD, Mircea Geoana, Dancu spunea ca "in ultimele luni, partidul pune in practica o strategie si o serie de tactici pe care le consider a deteriora imaginea publica si credibilitatea PSD ca partid de opozitie, iar solutiile propuse de mine sunt, in mod sistematic, respinse. in plus, hotararea dumneavoastra de a-mi interzice sa dau interviuri presei, "pe teme strategice", ma pune in imposibilitatea de a raspunde sarcinilor pe care le am ca vicepresedinte pentru analiza politica si comunicare".


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.