Democratii au finalizat documentul prin care vor cere desfiintarea Aliantei la tribunal si, in cazul in care nu se inteleg cu liberalii, ameninta cu blocarea locurilor vacante din Parlament.
PD isi ameninta fostii colegi de Alianta de la PNL ca va bloca cele sase locuri de parlamentar ramase vacante daca nu se va ajunge la o intelegere. „Daca liberalii nu-si respecta intelegerea cu noi, nu avem ce discuta. O sa blocam locurile ramase vacante si atunci nici noi si nici ei nu vor putea nominaliza inlocuitorii”, ne-a declarat ieri vicepresedintele PD Cezar Preda. In plus, liderul PD, Emil Boc, a anuntat ca documentul prin care PD va cere la tribunal desfiintarea Aliantei D.A. este deja redactat, dar va fi depus doar dupa ce PNL si PD isi vor rezolva problemele restante. „Cind PNL isi va achita toate obligatiile restante, sa ne anunte”, spune Boc, citat de NewsIn.

Declaratiile celor doi lideri democrati vin in contextul in care vicepresedintele PNL Teodor Melescanu a anuntat vineri de la Bistrita Nasaud ca liberalii nu sint dispusi sa le cedeze democratilor mai mult de doua locuri de parlamentar dintre cele sase ramase vacante


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.