PSD se alatura PD in campania de convingere a Guvernului de renuntare la "scrisoriada electorala" pe tema pensiilor.
PSD cere Guvernului sa renunte la intentia de a trimite pensionarilor scrisori prin care sa-i anunte majorarea pensiilor de la 1 ianuarie 2008, apreciind ca o asemenea campanie publicitara e inutila si poate fi suspectata ca avind caracter electoral si reamintind ca PSD a propus marirea pensiilor. Intr-un comunicat remis vineri agentiei MEDIAFAX, de europarlamentarul PSD Dan Mihalache se reaminteste ca decizia de majorare a pensiilor a fost adoptata de Parlament la propunerea Partidului Social Democrat, iar Guvernul nu a facut decit sa puna in aplicare hotarirea forului legislativ. "Ca atare, campania publicitara a Guvernului nu ar face decit sa minta populatia, Executivul asumindu-si merite care nu-i revin in exclusivitate", sustine Mihalache.

El arata, pe de alta parte, ca PSD considera ca o asemenea campanie ar greva in mod nejustificat bugetul asigurarilor sociale de stat, reprezentand o cheltuiala complet inutila. "Daca Guvernul doreste sa-i informeze realmente pe pensionari, el are la dispozitie mijloacele publice de informare in masa", afirma Dan Mihalache care crede ca renuntarea la aceasta "scrisoriada electorala" pe tema pensiilor ar fi un gest de intelepciune din partea Cabinetului Calin Popescu Tariceanu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.