Presedintele PD, Emil Boc, il acuza pe premierul Calin Popescu Tariceanu ca isi cumpara mentinerea in functie cu bani publici, prin cumpararea administratiilor PSD, UDMR si PNL, aproband finantarea exclusiva a acestora pentru scoli sau alte lucrari de canalizare, conform unei HG, informeaza Mediafax.
"Am observat extrem de multe derapaje ale Cabinetului Tariceanu, care se apropie tot mai mult de metodele guvernarii PSD. Ne amintim de cea mai neagra perioada de guvernare, pe care a avut-o PSD in perioada 2001-2004. GuvernulTariceanu repeta exact aceleasi practici: isi cumpara cu bani publici sustinerea pentru a se putea mentine in continuare la putere", a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, Emil Boc.

Liderul democrat a dat ca exemplu adoptarea unei Hotarari de Guvern privind finantarea scolilor, fiind alocate sume de bani numai unitatilor de invatamant din localitati conduse de primari PNL, PSD si UDMR.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.