Pesedistii par a fi in dilema magarului lui Buridan: cu PNL sau cu PD? De teama unei implozii interne, Mircea Geoana ii plimba pe baroni la munte si la mare. Grupul de la Cluj s-a aliat propunerii lui Adrian Nastase privind oficializarea relatiei cu PNL si il acuza pe Geoana de "viziuni nomenclaturiste".

Pe masura ce se apropie sfarsitul vacantei, in ograda lui Mircea Geoana, la PSD, se agita tot mai tare spiritele. Incertitudinile legate de alegerile pentru PE, faptul ca liderii cu imagine pozitiva ai partidului refuza
sa candideze, perspectiva unui rezultat prost in noiembrie, comploturile pregatite de Nastase, Mitrea si Grupul de la Cluj pentru rasturnarea lui Geoana din functie, incercarile acestuia de a-i aduna in jurul sau pe vicepresedintii din Oltenia - toate acestea au transformat sediul din Kiseleff intr-un viespar.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.