Dupa ce sondajele au aratat ca-si pierde popularitatea, presedintele a parasit Neptunul si a intrat in campanie electorala

De fiecare data cand sondajele ii arata ca popularitatea sa incepe sa scada, presedintele Traian Basescu renunta la costum, isi pune fie un tricou - vara -, fie caciulita de la Paul&Shark - iarna -, isi ia sotia la brat si incepe sa colinde prin tara precum domnitorul Alexandru Ioan Cuza. in ultimele zile, Basescu s-a implicat in rezolvarea problemei gunoaielor din Bucuresti, a mancat gogosi cu branza si marar, in casa unei familii de maghiari din Covasna, si a participat la Balcaniada Ecvestra din Sancrai.

Vizita din Covasna, desfa­su­rata in acest weekend, a avut un caracter "neoficial", iar Biroul de Presa al Palatului Cotroceni a pastrat tacerea in legatura cu programul presedintelui. Totusi, presa locala a aflat, asa ca imaginile cu Traian Basescu inconjurat de simpatizanti, in majoritate de etnie maghiara, au ajuns la toate televiziunile centrale.

Potrivit Rompres, seful statului a sosit, vineri seara, in statiunea Covasna, intr-o vizita privata, si a innoptat la fosta vila de vanatoare a lui Nicolae Ceausescu. Vila, aflata intr-o zona deosebit de frumoasa, numita Valea Zanelor, dispune de sala de tratament, mofeta, sala de cinema si teren pentru aterizarea elicopterelor. Traian Basescu ar fi comandat, la cina, bulz cu mamaliga si branza.

Sambata, presedintele a inceput sa se preocupe de problemele comunitatii. El a vizitat spitalul de boli cardiovasculare din Covasna, unde a deplans lipsa de fonduri alocate institutiei si a criticat starea drumurilor din judet. in aceasta dimineata, presedintele Basescu trece Carpatii si viziteaza judetul Vrancea.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.