PLD este hotarat sa sprijine orice initiativa ce duce la inlaturarea Executivului condus de premierul Calin Popescu Tariceanu, a declarat liderul formatiunii, Theodor Stolojan.

Acesta a sustinut ca formatiunea pe care o conduce va face tot posibilul pentru ca actualul Guvern sa nu mai functioneze inca un an, pana la alegerile parlamentare din 2008. Deocamdata, PLD va trebui sa se abtina de criticile aduse Executivului pentru a nu compromite campania electorala dinaintea alegerilor pentru Parlamentul European. Asta in conditiile in care tot Theodor Stolojan a avertizat ca o campanie electorala bazata pe teme interne ar putea compromite primele alegeri europarlamentare din Romania.

"Sunt multe lucruri care adunate ne spun ca acest guvern nu ar mai trebui sa fie", a sustinut Stolojan, invitat la o emisiune TV. Printre argumentele liderului PLD se numara masurile Guvernului luate pentru combaterea secetei, absorbtia fondurilor europene si dezbaterile la votul uninominal. "Este inadmisibil ca acest guvern sa se taraie inca un an", a continuat Stolojan.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.