Presedintele PD, Emil Boc, a declarat ca nu se teme de faptul ca formatiunea pe care o conduce, a scazut cu sapte procente in optiunea de vot a electoratului, conform ultimului sondaj IMAS dat publicitatii joi.
Liderul democrat a tinut sa adauge ca cel mai important este faptul ca Partidul Democrat sa ramina in continuare prima optiune de vot a romanilor. "Partidul Democrat coboara sau urca cu procente in optiunea de vot a alegatorilor in functie de institutul care a realizat sondajul sau de cel care l-a comandat. Nu trebuie sa ne ingrijoreze acest fapt atita timp cit Partidul Democrat este cel mai bine cotat partid politic. Important pentru noi este sa raminem in fruntea optiunii de vot a romanilor. Restul conteaza prea putin", a declarat Boc. El a precizat ca principalul obiectiv al PD este cistigarea alegerilor pentru PE. "Ceea ce ne propunem noi pentru europarlamentare nu a fost inca stabilit clar in cadrul conducerii partidului. In mod cert obiectivul nostru principal este sa cistigam aceste alegeri", a conchis Boc.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.