Inainte de a pleca intr-o croaziera pe ocean, Adrian Nastase a mai aruncat in ograda lui Mircea Geoana o grenada cu fitilul tras pe jumatate: el a amenintat cu scindarea PSD.

Fostul premier a reluat atacurile la adresa lui Mircea Geoana, declarand ca "este inadmisibil ca intr-un partid cum este PSD sa nu mai existe o minima solidaritate". Nastase a facut din nou referire la afirmatiile lui Geoana legate de iminenta aparitie a "dosarelor grele" in care fostul prim-ministru al PSD ar urma sa fie inculpat.

"I-am spus si lui, lucrul asta l-am spus foarte clar! Lipsa de coerenta, de unitate in ceea ce se intampla se transmite dupa aceea si in teritoriu, primarii, oamenii nostri incep sa-si puna probleme", a explicat Adrian Nastase. Iritat de gestul lui Geoana care i-a avertizat pe liderii locali ai partidului sa nu se alature proiectului politic al lui Nastase tocmai din cauza ca acesta urmeaza sa fie implicat in noi scandaluri cu Justitia, fostul premier a amenintat ca partidul s-ar putea scinda in cazul in care actualul presedinte va continua sa semene "discordia" intre membri: "Daca partidul nu isi mai apara oamenii, atunci mai bine mergem in alta parte!". Folosind pluralul, Nastase l-a implicat in aceasta amenintare cu ruperea PSD si pe presedintele de onoare Ion Iliescu, acesta declarandu-si, saptamanile trecute, public, supararea generata de faptul ca partidul nu i-a luat apararea.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.