Conservatorii i-au cerut ieri premierului sa puna in discutie si sa ia o decizie in sedinta de Guvern de astazi cu privire la diminuarea TVA la paine si la celelalte produse alimentare de baza.
“Reducerea TVA la aceste produse mi se pare o decizie necesara si justa, care este asteptata si de producatori si de consumatori in conditiile in care in urma secetei cu care ne-am confruntat anul acesta preturile la alimente vor creste. Toate aceste jonglerii politice, mutari de pe un picior pe celalalt, ne mai gandim, mai analizam, asa cum a anuntat ministrul Economiei, ni se par lucruri care denota nesiguranta, ceea ce n-ar trebui sa fie caracteristica unui guvern”, a aratat ieri presedintele executiv al PC, Codrut seres. El a precizat ca Executivul trebuie sa decida reducerea TVA la paine cat mai repede pentru ca, daca face acest lucru abia catre sfarsitul anului, “efectele secetei vor deveni pana atunci din ce in ce mai pregnante si mai apasatoare pentru cetateni”.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.