Deputatul PD Daniel Buda l-a acuzat pe ministrul justitiei, Tudor Chiuariu, ca este imatur politic atunci cand o acuza pe Monica Macovei ca nu a facut nimic pentru legea privind cetatenia.
„Printr-o strategie total deplasata, Tudor Chiuariu (foto) se straduieste sa arunce asupra Monicai Macovei o anatema falsa, cum ca fostul ministru al justitiei ar fi vinovat de toate neimplinirile din domeniul pe care il administreaza astazi in mod haotic. Explicatia e simpla: ministrul Chiuariu a fost obligat sa poarte o palarie prea mare“, a declarat Buda, prin intermediul unui comunicat de presa. Potrivit deputatului democrat, actualul ministru al justitiei „este depasit de functie“, in conditiile in care a gestionat dezastruos problema legii cetateniei, unde nu au fost rezolvate aproape 100.000 de cereri de acordare a cetateniei din partea basarabenilor.

Buda considera ca iresponsabilitatea si frustrarile nu au ce cauta in fruntea Ministerului Justitiei si ca orice derapaj in acest domeniu poate costa scump, nu pe ministru, ci statul pe care il reprezinta. „Orice ministru poate fi inlocuit, dar unul iresponsabil si imatur chiar trebuie inlocuit, indiferent de spatele care i se asigura“, a mai aratat Daniel Buda.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.