Partidul Romania Mare (PRM) va insista sa fie adoptate mai multe amendamente care sa puna capat “turismului electoral”, indiferent de forma proiectului de lege care fi adoptat de Comisia parlamentara pentru elaborarea Codului electoral, a declarat vicepresedintele executiv al partidului, deputatul Lucian Bolcas.
Conform acestuia, PRM va initia o serie de modificari ale Legii electorale pentru interzicerea votului pe liste suplimentare si pe liste speciale.Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a explicat ca acest demers al parlamentarilor partidului pe care il conduce are drept scop impiedicarea “fraudelor electorale”. Liderul PRM a avertizat asupra “unei tendinte din ce in ce mai alarmante de fraudare a alegerilor, in primul rand cele europarlamentare si mai apoi cele legislative din 2008”. ”Mecanismul este diabolic de simplu. Se lanseaza intai sondajele de opinie mincinoase care, in ziua votului, se transforma in exit-poll-uri, iar intre acestea se arunca in urne milioane de buletine false, in vreme ce altele sunt anulate sau dosite, dupa care incinerate, asa cum s-a intamplat cu voturile mele in turul doi al alegerilor prezidentiale din anul 2000”, a sustinut C.V. Tudor. De asemenea, PRM il acuza pe premierul Calin Popescu-Tariceanu de lez-natiune intrucat a acceptat santajul UDMR si a facut un prim pas in directia infiintarii Regiunii Autonome Maghiare.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.