Dupa primele sase luni petrecute in Parlamentul European ca eurodeputati, reprezentantii Romaniei considera ca pot vorbi de un bilant pozitiv, desi unii recunosc ca este loc de mai multa eficienta.
Cei 35 de europarlamentari romani sustin ca bilantul activitatii lor este unul pozitiv si ca actiunile lor s-au bucurat de apreciere la Bruxelles sau Strasbourg. Cand vine insa vorba sa precizeze cateva dintre succesele repurtate, nu toti reusesc sa dea exemple concrete, afundandu-se in generalitati.

Potrivit eurodeputatului pesedist Adrian Severin, primele sase luni au fost dedicate mai mult integrarii efective in structurile PE. Cat despre initiativele celor doisprezece social-democrati, acestea au fost, dupa Severin, "multiple" si "in toate comisiile de specialitate ale PE - de la afaceri externe la agricultura, justitie si afaceri interne".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.