Fostul premier Adrian Nastase inca il mai asteapta pe liderul PSD, Mircea Geoana, sa dea o explicatie referitoare la declaratia facuta in Comitetul Executiv al PSD despre "dosarele grele" care i s-ar pregati la DNA fostului prim-ministru.
"Inca astept ca Mircea Geoana sa dea niste raspunsuri. Nu cred ca ii face nici lui bine daca nu lamureste personal ce a spus la Comitetul Executiv", a scris ieri fostul lider al social-democratilor pe blogul sau personal. Fostul sef al PSD pledeaza, in continuare, pentru o dezbatere interna in partid. "Am explicat acest lucru in toate iesirile mele din ultimul timp. Numai ca eu vorbesc de idei si altii se gandesc la bani si la functii", spune Nastase cu referire directa la Mircea Geoana, cel care il acuzase saptamana trecuta ca duce "o campanie de imagine costisitoare", menita sa il readuca in fruntea PSD.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.