«Pacientii» lui Bivolaru s-au integrat in absolutul politic cu «vizionarii» lui Lorin Fortuna din Misiunea Astrala «Romania»

La exact un an de cand autoritatile romane au inceput sa ia la bani marunti activitatea Miscarii de Integrare Spirituala in Absolut, condusa la acea vreme de guru Gregorian Bivolaru, organizatia a semnat un protocol de colaborae cu o alta miscare din vestul tarii. Aceasta colaborare, dupa cum ne-a declarat presedintele MISA, Nicolae Catrina se vrea o sensibilizare a poporului roman pentru a crea, in sfarsit, un stat fundamental, de drept. Protocolul intre yoghinii din MISA si adeptii Misiunii Astrale 'Romania>>, miscarea spirituala 'Sarmizegetusa>>, organizatie nonguvernamentala pastorita de revolutionarul timisorean Lorin Fortuna, semnat la data de 18 martie, se vrea un inceput al colaborarii dintre cele formatiuni, in trei planuri: spiritual, civic si politic.

Daca pentru cele doua planuri de colaborare incluse in protocolul parafat vineri nu este vorba decat de o apropiere a ideilor membrilor, pentru cel de-al treilea este nevoie de o legiferare. In acest sens, dupa cum ne-a declarat presedintele MISA, adeptii celor doua organizatii, cu caracter deocamdata civic, se vor mobiliza pentru strangerea de semnaturi in vederea inregistrarii noii formatiuni politice la tribunal.

In ceea ce priveste doctrina noului partid, acelasi presedinte al MISA ne-a spus ca "deocamdata este prematur sa vorbim despre asa ceva. In momentul de fata, noi, membrii celor doua organizatii civice, nu am realizat o platforma politica. Tot ceea ce ne dorim este sa cream un partid de orientare nationala in care sa isi gaseasca locul toti cei care vor ca Romania sa devina, dupa mai de 15 ani de la Revolutie, un stat de drept in care legile sa fie legi si oamenii ocrotiti. Nu intamplator am ales sa incheiem acest protocol de colaborare cu Miscarea spirituala "Sarmizegetusa" la un an de cand suntem vanati de fortele de ordine. Si prin aceasta am vrut sa tragem un semnal de alarma, pentru ca, va spun, dupa tot tam-tam-ul facut de mascati, prin acele descinderi in forta, insusi procurorul general al Romaniei, Ilie Botos a recunoscut ca totul a fost o imensa gafa", mai spune presedintele MISA.

Ce vor ei?

Viitorul partid national si popular, ale carui nume si conducere sunt trecute sub tacere deocamdata, urmareste, dupa cum sustine presedintele a peste 30.000 de adepti MISA, Nicolae Catrina, nici mai mult nici mai putin decat "trezirea constiintei nationale". Aceasta "constiinta nationala" se gaseste insa din din plin pe site-ul Miscarii Spirituale "Sarmizegetusa", la adresa www.lorin-fortuna.ro.

Obiective fundamentale

1. Realizarea Revolutiei Spirituale, Civice si Politice Romane, continuatoare si implinitoare a Revolutiei Romane din decembrie 1989, cu urmatoarele obiective principale:

1.1 Transformarea romanului-individ in roman-cetatean.

1.2 Transformarea populatiei Romaniei din Popor (format in majoritate din indivizi) in Natiune (formata in majoritate din cetateni), iar a Romaniei, ca Tara, in Stat National Democrat.

1.3 Constituirea si afirmarea unei organizatii spirituale autentice, capabil sa conduca Revolutia Spirituala Romana, avand ca obiective principale:

1.3.1 Fondarea unei noi religii nationale, bazata pe valorile spirituale specifice romanilor si ascendentilor lor genealogici principali (moldoveni, daci, geti, sciti si traci), extinsa la valorile spirituale specifice Rasei Albe, precum si la valorile spirituale specifice intregii Omeniri.

1.3.2 Fondarea unei noi institutii publice religioase care sa conduca si sa coordoneze corespunzator dezvoltarea noii religii nationale, bazata pe spiritualismul specific romanesc (romanism), cu lacasuri de cult denumite: temple national-universale.

1.3.3 Transformarea societatii si civilizatiei romanesti din societate si civilizatie predominant rationale (bazate pe prioritatea individului fata de societate) in societate si civilizatie dominant spirituale (bazate pe prioritatea societatii faat de individ)

1.4 Constituirea si afirmarea unei organizatii civice autentice, capabila sa conduca Revolutia Civica Romana, avand ca obiective principale:

1.4.1 Transformarea societatii romanesti in societate civila dezvoltata.

1.4.2 Schimbarea fundamentala a invatamantului public, prin inlocuirea, la baza acestui invatamant, a instructiei cu educatia, astfel incat obiectivul fundamental al invatamantului public sa fie acela de a forma cetateni, iar obiectivul principal sa fie acela de a forma specialisti.

1.4.3 Schimbarea Constitutiei Romaniei cu o Constitutie specific nationala, in care drepturile cetateanului sa primeze fata de drepturile individului, precum si interesele nationale fundamentale sa primeze in fata altor interese.

1.5 Constituirea si afirmarea unei organizatii politice autentice, partid politic national, capabila sa conduca Revolutia Politica Romana, avand ca obiective principale:

1.5.1 Asigurarea dreptului de suveranitate al Poporului Roman (cucerit prin Revolutia Romana din decembrie 1989) prin anihilarea tuturor structurilor subversive de tip organizational, masonic sau mafiot, care urmaresc subminarea, sau chiar anularea acestui drept, in scopul promovarii eficiente a propriilor lor interese, in dauna celor ale Poporului Roman.

1.5.2 Introducerea in sistemul constitutional romanesc a doua noi Puteri de Stat:

1.5.2.1 Puterea de Stat Informationala, avand rolul de a informa corect si deplin Poporul Roman, in vederea inlaturarii astfel a actualei manipulari mediatice la care este supus, pentru a nu-si putea exercita in mod eficient dreptul de suveranitate, care-i apartine.

1.5.2.2 Puterea de Stat Garant, avand rolul de a supraveghea, media si arbitra modul in care functioneaza celelalte 4 Puteri de Stat (Puterea Conducatoare: Presedintia, Puterea Legislativa: Parlamentul, Puterea Administrativa: Guvernul si Puterea Informationala: Societatea Nationala Informationala), astfel incat acestea sa-si exercite activitatea exclusiv in folosul Poporului Roman si sa raspunda corespunzator pentru modul in care isi exercita activitatea, urmand a fi declansate alegeri anticipate pentru conducerea si/sau componenta unei Puteri de Stat care manifesta incapacitate sau rea-vointa in desfasurarea activitatii sale specifice.

1.5.3 Implicarea Romaniei intr-o politica externa menita sa elibereze Europa de influenta politica si militara a unor State neeuropene, pentru ca institutiile politice si administrative europene sa devina suverane, la nivel continental, respectand totodata o suveranitate corespunzatoare a tarilor europene.

2. Declansarea Revolutiei Spirituale, Civice si Politice Europene ca principala componenta a Misiunii Astrale "Europa", printr-o campanie corespunzatoare de informare si coordonare a acestei actiuni, precum si prin exemplul concret de evolutie al societatii si civilizatiei romanesti, avand ca obiective principale obiectivele principale ale Revolutiei similare Romane, extinse corespunzator la nivelul continentului european.

Lucian Bolcas (PRM): O gluma proasta

Avocatul Lucian Bolcas, vicepresedintele Partidului Romania Mare, a afirmat fata de acest subiect: "O consider o gluma proasta. Nu cred ca este cazul sa comentam asemenea copilarii. Eu respect libertatea lor de a se exprima, dar nu poti sa te repezi sa faci un partid cand esti implicat in scandaluri cu conotatii sexuale."

Tokaci Csaba (UDMR): MISA este o problema

Tokaci Csaba, presedintele executiv al Uniunii Democrate a Maghiarilor din Romania, ne-a declarat ca: "Nu trebuie sa am eu pareri in acest caz, e o tara libera. Daca legea permite, totul e in ordine. Avem probleme mai importante, insa, intr-adevar una dintre ele este MISA."

Radu Berceanu (PD): Sa ramana in absolut!

Vicepresedintele PD, Radu Berceanu, a declarat, ieri, ironic, ca "cei care se ocupa de politica sa se ocupe in continuare de politica, iar cei care vor sa se integreze in absolut, s-o faca in continuare". "Integrarea in absolut nu are nici o legatura cu politica sau cu un partid politic. Un partid politic este ceva foarte serios, politica nu este o jucarie sau o bagatela cu care se poate juca oricine. Nu vad cu ce ideologie ar putea veni. E un lucru absolut neimportant", a conchis liderul democrat.

Titus Corlatean (PSD): Nu vor avea sanse!

Purtatorul de cuvant al PSD, Titus Corlatean, ne-a declarat ca "in Tara Romaneasca oricine este liber sa isi faca partid daca sunt indeplinite conditiile legii". "Personal insa, nu vad nici o legatura intre yoga si platformele partidelor politice, care la modul cel mai serios doresc sa se implice in viata societatii romanesti. Ma intreb daca nu cumva toata agitatia care s-a facut in jurul MISA nu a urmarit tocmai formarea unei formatiuni politice?", ne-a precizat Corlatean, adaugand ca nu este increzator in reusitele unui astfel de partid.

Eugen Nicolaescu (PNL): Mi se pare anormal!

Deputatul Eugen Nicolaescu, vicepresedintele Partidului National Liberal, a declarat: "Legea iti da voie sa iti faci partid, insa mi se pare anormal, dat fiind faptul ca trebuie sa fie evaluate corect sansele de reusita ale unui proiect de acest gen. Opiniile despre MISA au fost si sunt impartite si cred ca adeptii acestei Miscari au slabe posibilitati de a se impune in viata politica."


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.