Conservatorii vor insista in continuare pentru adoptarea legii care prevede infiintarea unui fond de solidaritate cu pensionarii, desi au apreciat faptul ca presedintele Basescu a promulgat legea privind marirea punctului de pensie, asa cum ei au propus de mai mult timp.
“Partidul Conservator si-a facut datoria fata de pensionari votand si sustinand in Parlament cu convingere legea privind marirea punctului de pensie si anunta ca va insista in continuare pentru adoptarea legii care prevede infiintarea unui fond de solidaritate cu pensionarii”, se arata intr-un comunicat de presa al PC. Reamintim ca la acest fond urma sa contribuie societatile comerciale cu 1% din profit, iar banii obtinuti sa fie folositi pentru cresterea pensiilor mici. Proiectul de lege privind infiintarea fondului de solidaritate a ramas blocat in Comisia pentru buget finante banci de la Camera Deputatilor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.