Fostul presedinte al PSD, Adrian Nastase, este din ce in ce mai activ in lumea virtuala. Dupa ce, in ultima saptamina, si-a folosit intens blogul (http://nastase.wordpress.com/) ca platforma pentru razboiul declansat impotriva lui Geoana - pe care il acuza ca ii blocheaza revenirea in prima linie a PSD -, fostul premier a atacat vineri din nou.
De aceasta data, tot partidul. Mai exact, Nastase amendeaza, intr-o postare, lipsa de reactie a PSD fata de concluziile ultimei reuniuni a CSAT. “Administratia Prezidentiala, scrie fostul premier, a comunicat ca in cadrul discutiilor au rezultat intirzieri in derularea programelor de inzestrare a Armatei, ca urmare a fondurilor insuficiente alocate prin bugetul de stat in anii anteriori. Ce se intelege insa prin “anii anteriori”? Credeam ca va iesi cineva de la departamentul de aparare al PSD pentru a clarifica lucrurile”.

Presedintele Traian Basescu a cerut Guvernului, in cadrul sedintei CSAT, ca “in proiectul de buget pentru anul 2008 sa se aiba in vedere alocarea a 2,38% din PIB, angajament asumat de Romania fata de NATO si UE, prevazut si in programul de guvernare”.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.