Unii demnitari dau semne ca nu se pot mentine in limitele unui comportament civilizat. Gheorghe Nichita a amenintat doi ziaristi de la EVZ.

Comportamentul sau este in contradictie cu functia ocupata. Bogdan Olteanu si Traian Basescu au avut si ei problemele lor cu presa

Primarul Iasiului, PSD-istul Gheorghe Nichita, a avut o reactie necontrolata la un reportaj aparut in urma cu doua zile in „Evenimentul zilei”, Editia de Moldova. Articolul dezvaluia faptul ca tone de pamant amestecat cu piatra sunt aruncate zilnic la marginea unei paduri de la periferia orasului.

Din investigatiile noastre a rezultat ca molozul provine de la o lucrare de asfaltare platita din bani publici si realizata de firma Euroconstruct Group.

In acest context, erau mentionate si cateva date despre relatiile dintre patronul firmei, Constantin Pricop, si edilii ieseni. Intre altele, fiul sau are de cateva luni o relatie cu fiica mai mica a primarului.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.