Liderii organizatiilor judetene ale PSD nu se arata dispusi sa puna umarul la campania electorala pentru alegerile europarlamentare, mai ales financiar.

Secretarul general al PSD, Titus Corlatean, a declarat, joi, dupa intalnirea liderilor partidului cu staff-ul de campanie si europarlamentarii social-democrati, ca finantarea campaniei pentru alegerile din noiembrie va fi asigurata de liderii organizatiilor judetene. "Se merge pe principiul descentralizarii, fiecare organizatie trebuie sa cotizeze", a explicatCorlatean.

Liderii PSD nu au calculat inca o suma necesara pentru campanie, avand in vedere ca nici macar lista de candidati nu au reusit sa o stabileasca. Insa, asa cum a spus acelasi Titus Corlatean, pesedistii vor incerca sa faca economie, lucrand cu "mijloace proprii". Mai precis, intrebat daca PSD va angaja o firma specializata care sa elaboreze un concept de campanie, Titus Corlatean a spus ca exista de mai multa vreme un proiect de strategie redactat de Adrian Severin, Dan Mihalache si Radu Podgoreanu, "proiect care este foarte bun".


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.