Vasile Dancu sustine ca lui Geoana i s-a indus ideea ca apropiatii sai sunt tradatori: "Este un virus letal pentru un conducator".

Vasile Dancu nu renunta la demisia din functia de vicepresedinte si explica, intr-un interviu acordat EVZ, motivele care au dus la deteriorarea relatiei sale cu Mircea Geoana.

EVZ: Domnule Dancu! Asa este, cum spune Mircea Geoana? Canicula v-a impins sa demisionati?
Vasile Dancu: Poate este vorba de un adevarat parjol! Glumesc. Nu este vorba de niciun fel de canicula. Ma asteptam ca semnalul meu sa fi fost abordat mai serios.

Au fost mai multe lucruri care s-au acumulat in timp. Sedinta Comitetului Executiv al PSD de vineri a umplut paharul. M-a deranjat regizarea impacarii mele cu Vanghelie, lucru care nu a avut loc.

Nu am dat mana cu Vanghelie. Nu ne-am pupat, asa cum au transmis pe surse sau chiar direct conducatorii partidului. S-a folosit o proximitate spatiala intamplatoare pentru a se face o poza ca si cum am fi fost intr-un ritual de impacare. A fost o uriasa manipulare si o uriasa minciuna.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.