Presedintele PSD Bucuresti Marian Vanghelie a refuzat, ieri, sa comenteze posibilitatea sanctionarii senatorului Sorin Oprescu, sustinnd ca acesta nu este o problema pentru organizatie si ca, dupa parerea sa, Oprescu este un bun prezidentiabil.

Sorin Oprescu a declarat zilele trecute ca Mircea Geoana nu aduce prea multe beneficii PSD. „Sorin Oprescu nu e o problema, asa cum am mai spus, el poate fi unul din candidatii pentru Presedintia Romaniei“, a spus Vanghelie. El a sugerat ca Oprescu nu ar risca sanctionarea, pentru ca nici pentru Mircea Geoana declaratiile senatorului-medic nu ar fi o problema. Acesta declarase miercuri, la Slatina, ca - cel mai probabil - Oprescu va fi sanctionat de organizatia de Bucuresti pentru atacurile sale la adresa sa si a grupului de la Cluj, in conditiile in care conducerea PSD a decis sa-i sanctioneze pe aceia care isi mai critica in presa colegii de formatiune.

Nu raspunde la comenzi

Vanghelie a declarat insa, ieri, ca a trecut vremea in partid cand problemele in partid se rezolvau prin comenzi de la centru si bani. Liderul PSD Bucuresti a spus ca nimeni, inclusiv Mircea Geoana, nu poate si nu are dreptul sa-i ceara sanctionarea cuiva. „E foarte greu ca cineva sa-mi ceara ceva. Nu mai este ca pe vremuri“, a declarat liderul PSD Bucuresti. Vanghelie a insistat in continuare pe schimbarea din partid: „S-au schimbat si sefii si, pentru cei care stiau ca se pot rezolva problemele cu bani in partid, nu mai e asa. Cei din conducere nu mai vor bani, deci lucurile nu se mai pot rezolva cu bani, ca pe vremuri“, a conchis el.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.