Aflati in cadere libera, conservatorii lui Dan Voiculescu se zbat sa castige capital electoral din anuntata crestere a pensiilor. Situatia pensionarilor e de cateva luni tema de campanie pentru liderii PC.

Conservatorii nu au reusit sa faca insa nimic pentru pensionari cat au fost la guvernare, iar acum se plang ca pesedistii le-au furat subiectul. Fara idei si fara mesaj, PC se agata inca de iluzia unui rezultat de minimum 7% la europarlamentare.

Conservatorii vor sa ciupesca si ei cateva procente in sondaje de pe urma eventualei cresteri a pensiilor, propusa de PSD si aprobata de guvernul liberal al lui Calin Popescu Tariceanu. Ieri, sefii PC au strans vreo 20 de pensionari in fata Palatului Cotroceni, care i-au cerut lui Traian Basescu sa promulge legea de majorare a pensiilor.

Printre pensionari s-au amestecat si presedintele executiv al PC Codrut Seres si deputatul conservator Ioan Tundrea. In plin miting electoral, Seres a explicat ca problema pensiilor „nu trebuie politizata, ci rezolvata”.


Despre autor:

Gandul

Sursa: Gandul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.