Politica 9 Iulie 2007 23:30
PSD-istul Viorel Hrebenciuc si liberalul Bogdan Olteanu au negociat toate deciziile importante ale guvernului condus de Calin Popescu-Tariceanu.

Colaborarea informala dintre PNL si PSD a adus in prim-plan doi politicieni aflati in permanenta in mijlocul deciziilor importante: Bogdan Olteanu, omul de incredere al lui Tariceanu, si Viorel Hrebenciuc, sforarul PSD.

Relatia dintre cei doi a inceput imediat dupa venirea la putere a Aliantei D.A., cand Olteanu, in calitate de ministru pentru relatia cu parlamentul, cauta sprijin pentru legile guvernului. Unul dintre interlocutorii sai era Viorel Hrebenciuc, liderul deputatilor PSD.

Debarcarea lui Nastase

Increderea dintre cei doi s-a consolidat odata cu intalnirile din ce in ce mai dese. In martie 2006, Bogdan Olteanu si Viorel Hrebenciuc au mers impreuna la un restaurant din Bucuresti, iar la cateva zile, mai multi membri PSD au cerut demisia lui Adrian Nastase din functiile detinute in partid si de la sefia Camerei.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.