Vicepresedintele PSD Vasile Dincu a declarat vineri, la Baia Mare, ca este nevoie de reinnoirea partidului si ca partidele din Romania au devenit cercuri inchise, care nu asteapta decit sa se roteasca pentru a ajunge la putere, informeaza NewsIn.

"Ma gindesc la reinnoire in primul rind din perspectiva reformarii si modernizarii structurilor. Un partid nu traieste din entuziasm, ci din structurile sale pe care le are institutionalizate. Asta inseamna organizatii deschise, pentru tineri, fata de intelectuali, care sa polarizeze in jurul lor. E nevoie de organizatii care sa asigure un echilibru intre tineri, intelectuali, batrini si alte categorii. E vorba despre imbunatatirea politica a unui partid, strategic”, a declarat Vasile Dincu.

Vasile Dincu a semnalat faptul ca partidele au devenit cercuri inchise, care nu asteapta decit sa se roteasca pentru a ajunge la putere. In aceasta categorie Dincu a inclus si PSD. El a dat ca exemplu cazul unui profesor, care a fost primit in PSD abia dupa 5 ani de cind a solicitat inscrierea in partid.